2013 Kanada işçi alımı başvuru şartları

Yazan: Admin 16 Aralık 2012 Pazar 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar
2013 Yılında Kanada 3 Bin göçmen işçi alacağı duyurusunu yapmıştır. Fakat başvurabilmeniz için bazı şartlar gerekmektedir. İşte o şartlar.

- İngilizce bilmeniz gerekmektedir
- 2 yıl iş tecrübesi olduğunu belgeleyen belge
- Beceri ve tecrübelerinin Kanada Ulusal Mesleki Sınıflandırma Sistemi’nde olduğunu gösteren belge
- Kanada’dan bir iş teklifi aldığını gösterir belge ya da herhangi bir eyalette durumuna göre hazır iş olduğuna dair duyuru

Eğer yukarıdaki şartlara uyuyorsanız başvurunuzu 2 Ocak 2013 tarihinden itibaren yapabilirsiniz. Başvuru formu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılıcaktır.

Düşüncelerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi: Adı/URL ya da Anonim seçerek yorum yapabilirsiniz.
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır.